Grazige weiden, vruchtbaar land.....
Door: marlies
Blijf op de hoogte en volg Peter
22 Januari 2011 | Nederland, Grashoek
Ja een dagje eerder als jullie gewend zijn, verrassingsaanval.... nee hoor morgen geen tijd.
Maandagmorgen weer rijles en deze keer ging Steef mee. Jammer dat er een foutje was gemaakt met de tijd en ze een uur moesten wachten, maar deze tijd werd opgevuld met een kop koffie bij de rijschool en naar ik vernomen heb heel gezellig. Alleen zou Peter dan niet al alle energie verspeelt hebben... Ze reden weg, en Peter maakte gelijk een fout, bijna tegen het verkeer in, maar corrigeerde zich zelf snel en sloeg ipv rechtaf, snel linksaf, en toen ging het verder super.
s Middags kwam Mattie, arbeidsdeskundige van Interpolis, op de koffie en die was al meer als een jaar niet geweest. Ja en ook hij was erg te spreken over de enorme vooruitgang. Wauw wat hebben we veel bereikt!!
s Avonds waren we tv aan het kijken toen er om 10.00 uur nog een auto aankwam, Robert, alarm? Nee het waren Claudi en Johan, oh die kwamen nog wat spullen terugbrengen die ze geleend hadden. Ze gingen fijn op de bank zitten en hadden een nieuwtje. YES, wanneer is de bruiloft?? Nee geen bruiloft! Wat dan? en Claudi begon te lachen. CLaudi, ben je zwanger? JAAAA jullie worden nog een keer Opa en Oma!!! OH wat een verrassing, wat Leuk!! 2x Opa en Oma, ja en toen moest er toch wat gedronken worden. Ja dit is schitterend voor ons!!
Toen we tegen twaalven naar bed gingen waren we helemaal beduusd, ons kleine meisje wordt mama, wie had dat nu al gedacht, maar erg leuk!!
Dinsdagmorgen naar de fysio en dat had ondanks de kortere nachtrust goed gegaan.
Woensdagmorgen zwemmen met John en Wil samen, Wil had al meer als 6 weken niet meer gezwommen en vond dat Peter weer veel vooruit was gegaan. Herm kwam nog op bezoek en daar heb ik een hele tijd fijn mee gepraat, allerlei zaken hier op het bedrijf besproken. Ja langzaamaan word ik een echte boerin. Ook kwamen de nieuwe nederlandse varkensprijzen uit en die deden min 9 cent. Ja dat is nog heel veel, maar minder dramatisch als in Duitsland(min 23 cent)
Donderdag ging Peter naar de afasiegroep in Blerick en ik had een afspraak bij Karin voor de haptonomie. Peter kwam tegen 4 uur echt heel moe thuis, zo die had even hard gewerkt vandaag.. Hij kon ook niet zoveel vertellen te moe. Dan maar even een dutje doen...
Coen belde s avonds en wilde op de koffie komen, ja dan maar eerst Peter even vragen. Ja hij was weer een beetje minder moe, ja goed kom maar. Met Coen de hele avond over de problematiek in de varkenshouderij gepraat en Peter.... ja die praatte de hele avond erg goed mee. Super!!
Vrijdagmorgen samen met Wil naar de fysio, want de podoloog kwam erbij. Ja we verwachtten niets, maar laat een ander eens naar de schoenen en het lopen kijken, en dan zijn er misschien nog wel wat verbeterpunten..
Nou lieve mensen, het was een verademing, de podoloog dacht en keek met ons mee, en er valt nog zoveel winst te behalen, we spraken alles door en het afwikkelen kan ook met deze schoenen bijna niet. En ook de spalk, die in de schoen geintregeert is, is behoorlijk stijf en houd een mooie looppas tegen.
Komende dinsdag wordt tijdens de fysio de voet en onderbeen ingetapet en wordt er gekeken hoe dan het looppatroon is met gewone schoenen. Een hele tijd terug heb ik dit eens aangekaart bij de fysio dat ik dat van iemand gehoord had(dat intapen), maar toen is er niets mee gedaan, en nu kwam deze podoloog met dit voorstel en nu gaan we het toch proberen!! Ben erg benieuwd hoe dat gaat uitpakken.
Ja en toen was er ook nog bericht van de verzekering dat ze toch de neuro feedback vergoeden met 70 %. Het geld van de sessies van 2010 was al gestort en van 2009 moest ik maar gauw de rekeningen indienen.. Dus na de mindere vorige week nu weer een hele positieve week
ELK MOMENT VAN HET LEVEN
DRAAGT HET ZAAD VAN GELUK IN ZICH,
ALLEEN MET LIEFDE KAN IETS GROEIEN
Veel Liefs Marlies
22 Januari 2011 - 14:21
Christel:
Marlies, wat een verademing. Wat een geweldige week. En weer opa en oma. Het kan niet op. Proficiat, ook voor Claudi en Johan.
Het rijbewijs komt eraan. Hopelijk gaan de varkensprijzen ook weer gauw omhoog. Een nieuw zicht op de looptechniek. Heerlijk.
Blijf genieten van alle mooie (kleine) dingen. -
22 Januari 2011 - 14:21
Marie-louise:
Poficiat Opa en Oma, kei leuk nieuws
En zo zie je maar, het leven heeft ook veel positieve kanten, en daar kun je echt weer mee verder
groetjes -
22 Januari 2011 - 14:31
Wil En Marian:
Hallo Peter en Marlies,
Proficiat, wat een verrassing dat jullie weer opa en oma worden! Ook de felicitaties aan Claudi en Johan.
Groetjes, Wil en Marian. -
22 Januari 2011 - 15:04
Babette:
Wat een goed nieuws allemaal. Claudi en Johan, van harte gefeliciteerd, wat een geweldig nieuws. Ik ben heel blij voor jullie.
Kus uit Spanje -
22 Januari 2011 - 18:18
Theo & Sylvia:
Zo heb je niets en dan krijg je er 2, 2 kleinkinderen wel te verstaan !
Van harte gefeliciteerd ook voor Claudi en Johan !
Geweldig ook dat je 70% vergoed kreeg voor de neurofeedback.
Kortom een geweldige week voor jullie, wij gunnen het jullie van harte.
Groetjes van Theo & Sylvia -
23 Januari 2011 - 07:58
Hein Oet Wiëert:
De hele week aan jullie gedacht door de dramatische varkensprijzen maar wat een geweldig nieuws zo met de zwangerschap van jullie kleine meid. Profiat ook aan Claudia en Johan. Is dit een gevolg van het koudere weer omdat iedereen dan toch korter bij elkaar kruipt? Heerlijk en iets om je op te verheugen. Als ik zoiets lees dan borrelen hier ook de herinneringen op aan de zwangerschappen van mijn zoons. Geniet met volle teugen iedereen van zoiets speciaals. Mooie week weer.
't leave is moei, moei, zo moei
23 Januari 2011 - 13:04
Nelly:
Hallooooo wat een verrassingen als je het niet verwacht, Superleuk hè! Van harte gefeliciteerd toekomstige opa & oma, en fam. Johan & Claudi geniet ervan want het is heel bijzonder. WAUW...... echt fantastisch!!!
Marlies, fijn dat er na een moeilijke tijd weer wat zonneschijn komt en helemaal leuk als er iemand komt die het opvalt dat Peter zo'n enorme vooruitgang heeft geboekt. MOOI HOOR!!
Hey luitjes een fijne week, laat dat positieve nieuws maar komen. .. vergoedingen rijles en hopelijk wordt er winst geboekt met het intapen. Doei.......................
Groetjes Jan & Nelly. -
24 Januari 2011 - 09:53
Ria En Wiel:
Wat een fijne berichten Proficiat allemaal en zo zie je positief blijven, en dalen zijn er om er weer uit te klimmen en sterk van te worden al zie
je dat dan niet altijd, Maar zo als jullie kijken naar t leven is er nog veel te beleven Geniet ervan en zo zie je maar kleine -kinderen worden snel groot en dan ben je zo maar weer opa en oma goed he. -
24 Januari 2011 - 11:28
Thea & Jan:
Een dikke Proficia voor opa-Oma en ook voor Claudi en Johan wat fijn voor jullie alle.
Blijf lekker genieten van de mooi dingen die er zijn .
Gr thea.
24 Januari 2011 - 22:20
Lucia:
Allemaal gefeliciteerd!! Leuk om naar uit te kijken!! -
25 Januari 2011 - 15:13
Loes:
Ha die Liesl, wat een verassing,Claudje zwanger,Wauw alweer oma en opa,wat een geluk ,zalig toch en dan zo`n positief verslag het wordt lente je merkt het aan alles,feliciteer Claudi en Johan van ons enne>... ik verheug me op de twee nieuwe kleintjes Dikke kus ook voor opa.