2 weken voorbij
Door: marlies
Blijf op de hoogte en volg Peter
03 Mei 2008 | Nederland, Grashoek
Ja het is alweer 2 weken geleden dat het gebeurde en dan verandert je leven in 1 minuut. Je bent in feite machteloos en je wilt zoveel.
Vanmorgen ben ik bij het verzorgen geweest, maar er is te weinig personeel op de afdeling, degene die er zijn doen heel goed hun best hoor, maar als er dan spoedgevallen komen, kunnen ze minder doen voor de mensen die er al liggen.
Ik heb dus eerst gebeld en toen zeiden ze dat ze om 8.30 uur peter gingen verzorgen, dus ik er naar toe, maar toen duurde het nog een uur voor ze kwamen. Heel vervelend voor hem en ook voor mij.
Om 10.00 was hij klaar en om 12.00 uur is er dan weer eten Lonneke zou hierbij zijn, maar toen kwam het eten ook pas om 12.30 uur, weer spoedgeval. Vanmiddag zijn Joost en Manu gegaan, en dat ging goed, lekker naar buiten, toen die terugkwamen was hij heel moe en ging ook meteen slapen. Vanavond kwamen Ria en Wiel, en ook ik zorgde dat ik op tijd was, omdat hij donderdagavond boos was dat ik te laat kwam. Vanavond dus op tijd gestopt met de asperges om zeker op tijd bij peter te zijn, toen lag hij dwars in bed en was een beetje warrig, de verpleegster zei dat dat heel normaal was, effe later zei hij dat ie honger had en daarom misselijk was, toen de zuster kwam was het weer niet zo. Hij vond het bezoek allemaal heel leuk, alleen was hij er moe van geworden, toen zei ik dat ik dan maar naar huis ging, nee dat was ook weer niet goed. M.a.w. ik kon er vanavond geen touw aan vast knopen, het is ook iedere dag anders met hem. Schijnt er allemaal bij te horen. Dus voor de mensen die morgen gaan, niet te lang blijven.
Morgen weer een nieuwe dag, en gaan we er weer voor. Groetjes marlies
Morgen weer een nieuwe dag, en gaan we er weer voor. Groetjes marlies
04 Mei 2008 - 06:02
Bennie Kanters:
Doe Peter de groetjes van ons en wens hem heel veel beterschap. ik volg de vooruitgang van Peter via de site. Veel sterkte en ik kom over een tijdje wel bij jullie langs in de Grashoek ervan uitgaande dat ik Peter daar weer langzaam aan de zaakjes mee zie regelen.
met vriendelijke groet Bennie Kanters
( van de Ven Vloertechniek ) -
04 Mei 2008 - 08:54
Marlies:
Na een onrustige nacht van mezelf, begint er weer een nieuwe dag. De zon schijnt en ben om 8.00 naar peter gegaan, nadat ik eerst telefonisch mijn hart eens gelucht had bij de verpleging.
In het ziekenhuis hadden ze alle rust en tijd voor ons, je zag peter gewoon genieten. Na het douchen en verzorging hebben we nog een half uurtje heel fijn gecommuniceerd met elkaar. Dit geeft een heerlijk gevoel. We gaan ervoor!!!!!
Groetjes Marlies -
04 Mei 2008 - 08:58
Tooske:
hallo lieze,
ja het valt allemaal ook niet mee, voor jullie allen, maar hij was weer lekker buiten geweest,en dat vond hij prachtig,wel erg moe maar voldaan, dan mag hij best wel een tukkie doen.
we blijven de moed erin te houden, het weer helpt ons mee, de zon schijnt voor de asperges, en voor de mensen!!
Hou de taai he!! groetjes tooske -
04 Mei 2008 - 17:40
Wil En Annemarie:
hallo allemaal,
Daar zijn we weer. Een warrig dagje voor jullie vandaag. Gisteren lazen we de ups. Het gaat de goede kant op met Peter, aldus de verpleegster. Het gaat helemaal goedkomen. En daar gaat Peter voor zorgen!! Op naar de dag van morgen. Fijn overigens dat hij naar Eindhoven kan. Lekker dicht in de buurt. Groetjes, Wil en Annemarie -
04 Mei 2008 - 20:05
Christian:
He Marlies,
volhouden he. Ik lees elke dag met gezonde nieuwsgierigheid de berichten omtrent jullie ervaringen hoe Peter vordert. Goed om te lezen dat er een plekje vrij is/komt in Eindhoven.
Vind het knap hoe jullie met het geheel om kunnen gaan en wens jullie veel kracht toe in de komende weken.
Groetjes Christian, Hetty Sanne en Ankie -
04 Mei 2008 - 20:17
Gijs & Leny:
Jammer,hierbij horen nu een maal ups
EN DOWNS!!
Wij wensen jullie heeeeel veel kracht.
Jullie kunnen dit!
Wij steken een extra kaarsje aan! -
04 Mei 2008 - 21:50
Tjeu Stemkens:
Na een paar daagjes weg te zijn geweest was ik erg nieuwsgierig hoe het met Peter ging. Ik ben heel blij dat er al zichtbare vooruitgang in zit. Fijn dat te lezen. Doe Peter de hartelijke groeten en heel veel sterkte bij het revalideren! Hou d'r de moed goed in, alles zal goed komen echter het zal een hele tijd kunnen gaan duren. -
05 Mei 2008 - 05:35
Marlies:
Hij heeft in ieder geval weer een rustige nacht gehad, ik ga nu naar hem toe en probeer dadelijk een gesprek te hebben met de neuroloog.
Weer een zondag in het ziekenhuis, dus alles werkt op halve kracht. Jammer.
Maar de zon schijnt en ook voor ons.
Groeyjes Marlies -
05 Mei 2008 - 06:50
Mattie:
Heel veel beterschap gewenst! Het zal een kwestie van veel geduld worden. Iedereen vecht ervoor op zijn eigen manier.
Groeten Mattie uit Veghel -
06 Mei 2008 - 20:49
Loes.:
Hallo Liesl,
Ik hou Peter`s vorderingen dagelijks bij op de site,wat een geweldige manier trouwens om op de hoogte te kunnen blijven .Hou de moed erin,soms gaan de vorderingen wat langzamer,de kaars brand,dikke kussssssssssss