goed nieuws
Door: marlies
Blijf op de hoogte en volg Peter
29 April 2008 | Nederland, Grashoek
Vandaag een hele fijne dag in het herstel van Peter. De ergotherapie was er eerst vanmorgen, hij deed heel erg goed zijn best en de therapeuten waren heel tevreden. Het gevoel in het rechterbeen was er een klein beetje,( was er eerder nog niet geweest)
Om 11 uur ging ik samen met Leo er naar toe. Voor het eerst iemand uit de vriendenkring. Dit was zeer positief voor hem, ook heel emotioneel, maar fijn.
Tevens was er ook overleg tussen de neuroloog, revalidatiearts, fysiotherapeut, logopodiste en ergotherapeut over het verdere verloop van revalidatie. Pieter Hofmans is zorgtrajectleider en kwam mij de uitslag geven. Peter gaat naar een revalidatiekliniek. Eenweek geleden had ik hier allemaal nog geen weet van, maar ik was erg blij dat hij daar naar toe mag, omdat ze hier het meeste herstel verwachten, welke dat het wordt horen we volgende week, ook ivm met zijn MRSA positief. Het maakt voor ons niet zoveel uit, eindhoven, hoensbroek of nijmegen. Daar waar het eerste plaats is.
Zoals iedere dag ga ik er s avonds nog een keer naar toe, als afsluiting van de dag en je weet van te voren dan niet hoe het gaat, soms verdrietig, soms boos. Maar vanavond was het een jubelstemming, voor het eerst sinds 19 april kon hij zijn rechterbeen optrekken. Nou dat komt dus ook wel goed en de lange weg is al een klein beetje korter.
Hopelijk hebben we morgen weer zo n positieve dag.
Bedankt nog voor jullie lieve reacties en tot morgen
Hopelijk hebben we morgen weer zo n positieve dag.
Bedankt nog voor jullie lieve reacties en tot morgen
30 April 2008 - 08:12
Fam Krekels:
Hoi Marlies en kids,
Wat geweldig dat het steeds een klein beetje beter gaat, positief blijven denken dan bereiken we het meeste.
groetjes Lei, As, Rik, Sanne en Lotte -
30 April 2008 - 11:44
Joos En Truus:
Hallo Peter en Marlies,
flink geschrokken zijn we, maar met jullie gezamenlijke kracht en vele helpers boekt Peter gelukkig al snel vooruitgang, daar hebben we alle vertrouwen in.
veel groeten van Truus en Joos -
30 April 2008 - 12:09
Peter Verhoeven:
Hallo Marlies en kinderen.
Het was schrikken van het bericht dat we ontvingen en wat er gebeurt was.
Alvast veel sterkte en doorzettings vermogen met de revilidatie.
Ook namens de collega's van ETB van Lanen in Mill.
Gegroet. -
30 April 2008 - 16:38
Gijs & Leny Reuls:
ALLE kleine beetjes in de richting van herstel zijn ongelooflijk belangrijk!
Net zo belangrijk dan jullie positieve instelling!
Wij wensen jullie alle kracht die nodig is, en hopen met jullie mee op een spoedige beterschap.
Peter ,Marlies en dochters onze allerbeste wensen.
30 April 2008 - 16:41
Christian:
He dames,
vorige week zijn we door jullie al even bijgepraat. maar op deze wijze zelf actief blijven en mensen informeren is helemaal super.
Goed te lezen dat vorderingen te constateren zijn en dat er voor Peter een plekje komt in een van de klinieken zodat er keihard aan zijn herstel gewerkt kan worden.
Wij wachten af op het volgende goede nieuws en leven met jullie mee.
Groetjes Chris, Hetty en kids -
30 April 2008 - 17:11
Claud:
Ben net bij pap geweest. Hij vond het fijn dat er al wat bezoek kwam. Er kwamen weer wat meer woordjes uit en hij had goede zin. Helaas was de koningin niet bij hem op bezoek geweest..hihi!
Gelukkig gaat het steeds weer wat beter en snappen we hem ook steeds beter.
En trouwens, wat fijn dat jullie allemaal een berichtje achterlaten. Super lief!
Kusje Claud -
30 April 2008 - 17:11
Lieke En Dogan:
Hoi Peter & Marlies, Steef, Lonneke & Claudi,
Fijn om te horen dat het steeds een beetje beter gaat met Peter. Blijf goede moed houden. Heel veel sterkte en beterschap.
groeten, Lieke Neessen en Dogan Kahveci -
30 April 2008 - 19:09
Gert En Nonnie Baars:
Hoi Marlies Peter en kinderen.
Het is goed om te horen dat het al wat beter gaat en dat we wat herstel lezen.
Laten we hopen dat het een opgaande lijn blijft en we denken aan jullie.
Groeten uit Vianen van Gert en Nonnie -
30 April 2008 - 20:17
Eefje:
Hallo allemaal,
Wat fijn dat het allemaal stapje voor stapje de betere kant uit gaat. Maar voor Peter en voor jullie denk ik nog een lange weg te gaan. Ik wens peter en jullie heel veel succes, sterkte, steun en kracht toe om ervoor te zorgen dat het goed komt.
Deze site is ook een mooi iets, zo kunnen jullie iedereen op de hoogt houden en hoeven jullie niet al die vragen aan iedereen te beantwoorden. Maar het belangrijkste is dit natuurlijk voor peter. Zodat hij hier straks ook op alles terug kan kijken.
Nou heel veel sterkte en moed de komende tijd.
Groetjes Eefje en ed uit te Gele -
01 Mei 2008 - 05:26
Marlies:
Ik vind het trouwens heel fijn dat jullie allemaal reageren, dat doet me echt goed en vooral op momenten als ik het moeilijk heb kijk ik op deze site en daar put ik de moed uit om door te gaan.
kuzz marlies -
06 Juni 2008 - 10:14
Loes:
Fijn Marlies,het klinkt superpositief.
hoorde vanmorgen van de pianostemmer dat een pianist uit Horst hetzelfde was overkomen.
Hoewel hij in zijn handen geen gevoel meer had speelt hij nu weer de engeltjes uit de hemel.Heerlijk toch,na ook een intensieve revalidatie is alles goed gekomen.Zeg maar tegen Pe dat ik hem volgend jaar piano leer spelen.[accordeon is ook goed]
Dikke kus en tot gauw