eindelijk thuis
Door: marlies
Blijf op de hoogte en volg Peter
09 September 2008 | Nederland, Grashoek
Hallo lieve mensen
Ja eindelijk eindelijk thuis!!! Na 3 weken ziekenhuis en 4 maanden Blixembosch eindelijk thuis. Maar het is zo dubbel allemaal, want hij is thuis maar nog niet volledig hersteld. En vanaf volgende week 3 dagen per week naar de dagbehandeling. Dat is toch niks voor een boer in hart en nieren, dat hij weer helemaal vooraan moet beginnen met lezen en schrijven, en dat heel veel dingen nog moeilijk voor hem zijn. En O zo blij omwat hij wel kan, de kleine stapjes vooruit iedere dag, Emotioneel omdat hij met stok een kopje koffie voor mij gaat halen.Nog steeds moed blijven houden dat het allemaal goed gaat komen!!!!!
De laatste avond in Blixembosch was heel erg fijn, gezellig zitten kletsen met de andere revalidanten en alvast van de vlaai zitten smullen. Vanmorgen om 9.00 uur nog een gesprek gehad met de revalidatiearts en daarna nog een rondleiding cq kennismaking met de afdeling van de dagbehandeling. Nog een lichte aanvaring met de houding van maatschappelijk werk, maar die lap ik maar aan mijn laars. Ze zoeken het maar uit en toen eindelijk naar huis.
Om half 12 waren we thuis en hebben we samen met Steef een flinke pot gehuild om daarna weer een positieve draad op te pakken. Samen gegeten met Steef en Robert en Lonneke en toen kwam de verrassing voor Peter een nieuwe relaxstoel, waar hij 2 uur heerlijk ingeslapen heeft. (gelijk de zorgwinkel gebeld dat het bed opgehaald kan worden) Dan wordt de kamer ook weer gewoon kamer.
Na de therapie van Marie Louise kwam Wil om nog een uurtje te zwemmmen.
De trap in het zwembad werkt dus perfect, en zijn we blij dat Mattie dat voor ons zo goed en snel geregeld heeft bij Interpolis. Als alle instanties eens zo snel werken hield ik misschien wel wat tijd over.
Een telefoontje en alles was bij Interpolis geregeld.
Vanavond nog een glaasje wijn gedronken met Claudi en Johan, en Wil en Annemarie.
En nu sluit ik met een klassieker die iedereen kent
ZOALS HET KLOKJE THUIS TIKT
TIKT HET NERGENS
Veel liefs Marlies
PS. Ik vind jullie spreuken en gedichtjes ook heel fijn en ontroerend om te lezen, dank je wel
Na de therapie van Marie Louise kwam Wil om nog een uurtje te zwemmmen.
Een telefoontje en alles was bij Interpolis geregeld.
En nu sluit ik met een klassieker die iedereen kent
ZOALS HET KLOKJE THUIS TIKT
TIKT HET NERGENS
Veel liefs Marlies
09 September 2008 - 20:56
Babette:
Wat heerlijk om te horen dat jullie weer allemaal samen zijn.
Het zal nu vast veelbeter met Peter gaan nu hij weer thuis is. Ik vind het zo jammer dat ik niet in Nl ben om jullie te steunen.
Heel veel plezier dit weekend.
Dikke kus voor allemaal.
09 September 2008 - 22:13
Annemarie En Wil:
Ongelooflijk, wat heb je een kracht en doorzettingsvermogen nodig en wat gaan ze ervoor!! Elke keer weer is er een nieuwe ronde en een nieuwe kans. Met z'n allen wordt elke kans aangegrepen. Zowel Peter die echt kei hard moet werken voor elk stapje vooruit, als de kids en aanhang die hun steentje bijdragen. Maar daarnaast verdient Marlies een enorme pluim; wat die al op haar schouders heeft genomen is bewonderingswaardig en dat mag best eens gezegd worden. Marlies en kids, we blijven er voor gaan, we zijn pas net op weg!
Wil en Annemarie -
09 September 2008 - 22:27
Annemarie En Wil:
Kleine aanvulling
Er zijn veel mensen die Marlies een pluim geven.Bij deze wilden we het zelf ook nadrukkelijk doen -
10 September 2008 - 03:02
Eefje:
Hallo allemaal.
Het is alweer effe geleden dat ik weer eens iets achter gelaten heb. Geweldig om te lezen dat peter thuis is. Maar peter, met jullie samen heeft nog een hele weg te gaan. Deze tijd heeft heel wat met jullie gedaan. Het is en was een tijd met hoge pieken en diepe dalen. Maar als gezin komen jullie hier wel weer uit. Al kost het tijd,moeite , geduld, pijn, ergernissen noem het allemaal maar op. Jullie weten het zelf maar al te goed. Samen sta je sterk en geef nooit op.
Oost West thuis best.
Home sweet Home
Groetjes eefje -
10 September 2008 - 06:19
Marie-louise:
Geweldig voor jullie allemaal dat Peter weer thuis is,
Het gezin is weer compleet
Maar denk eraan Peter, dat het voor jou nu zwaarder is, met al die dames die achter je aan zitten om te therapieen.
En geniet van het weekend
groetjes wim en marie-louise -
10 September 2008 - 06:55
TINEKE:
PETER WELKOM THUIS,omringd met de goede inzet van iedereen om je heen gaat het lukken.Ik ken er ook nog een:OOST WEST THUIS BEST
Groetjes JAN en TINEKE -
10 September 2008 - 06:57
TINEKE:
Sorry ik had niet alles gelezen voordat ik mijn berichtje plaatste vandaar nu dubbel. -
10 September 2008 - 09:15
Agnes:
Hoi Peter en Marlies,
Eindelijk thuis, niet meer dat gereis naar Eindhoven, nee gewoon thuis !!!! Peter de vriendendag was wel geweldig, ik zag dat je hebt genoten !!!!
groetjes lei en Agnes -
10 September 2008 - 09:31
Jan-thea:
hallo familie nouwen.
wat fijn voor jullie dat peter weer thuis is
.maar het is nog niet voorbij .wij gaan met jullie samen door.
een paarwooorden om jullie te steunen,
om jullie bij te staan.
om jullie troost te geven als jullie dat nodig hebben.
een paar woorden om jullie te laten weten dat jullie niet alleen bent,
en dat er iemand aan jullie denkt .
wij blijven positief .
en heel veel plezier samen .
heel veel groetjes jan thea .
10 September 2008 - 18:22
Tjeu Stemkens:
Peter, welkom thuis!!
Is Marlies en de rest van de familie eindelijk verlost van die lange ritten naar Eindhoven. Het is ook fijn om nu op elk moment van de dag Peter in de buurt te hebben. Is er iets te vertellen of te vragen hoeft het niet te wachten totdat je weer een keer in Eindhoven kwam.
Marlies, voor jou ook een dikke pluim. Als je je ergens in vastbijt laat je niet los, voordat het in orde is gemaakt. Sjappoo!!
Fijn om te lezen dat het stapje voor stapje nog steeds vooruit gaat. Blijf positief dan kan er veel in het leven bereikt worden.