Hittegolf
Door: marlies
Blijf op de hoogte en volg Peter
11 Juli 2010 | Nederland, Grashoek
Hallo lieve mensen
Ja we zijn weer een beetje bekomen van de schrik!! Zondagavond hebben we lang zitten te praten over hoe het kon gebeuren. Hoe kan het dat een wiel van de auto afloopt??? De enigste optie was dat de schroeven van de wielen, in de garage niet goed waren vastgedraait.
Maandagmorgen belde John al vroeg op, hij was naar de auto op de parkeerplaats bij Someren gaan kijken en tot ieders verrassingen stond het 4de wiel erbij. Verder was er niks te zien en er zat geen schrammetje op de auto. Ondertussen had ik de garage gebeld en zij zouden de auto gaan ophalen en verder kijken. Voor mij stond er een andere auto klaar en toen ik die ging ophalen, waren ze nog maar amper bekomen van de schrik. Wat er allemaal had kunnen gebeuren..... maar gelukkig er is verder niets gebeurt en als het zo is dat de schroeven niet goed waren aangedraaid is dat een menselijke fout en dan moet je ook een beetje geluk hebben dat het allemaal goed is afgelopen.
Peter ging naar de logopedie en Claudi naar Tegelen de schoen ophalen en zou op de terugweg ook Peter weer bij de logopedie halen en eventueel het verhaal vertellen als Joyce het niet goed begrepen had. Maar Peter had alles heel goed verteld..
s Middags belden ze van de garage dat zij alle schuld op zich namen en dat alles goed zou worden afgehandeld, aan de audi was buiten de remschijf helemaal niets stuk!!Eigenlijk ongelofelijk en dinsdag zou de auto weer klaar zijn.
Ja, het verhaal van de schoenen fietste er ook nog even tussendoor en deze waren in ieder geval wat breder geworden bij de tenen, maar Peter vond ze nog niet helemaal oke??!! Ja dat moeten we dan deze week zien uit te vissen, want volgende week moet hij op controle.
Dinsdagmorgen naar de fysio en daar had het allemaal erg goed gegaan, ook wat betreft de schoenen.....
s Middags was Wil in de groentetuin bezig en Peter ging "gras" (hooi door de droogte) maaien, zonder opvangbak aan de maaier, achter de muur bij het zwembad, en hij spoot al het dorre stro over de muur heen rachtstreeks in het zwembad, ja en toen werd ik wel een beetje boos... kon ik alles opruimen...
s Avonds voetballen kijken samen met Coen, zo lekker spannend... maar ook hier moet je wat geluk hebben, anders win de wereldbeker nooit... Maar we hadden dat beetje geluk en spelen zondag de finake. Alles kleurt ORANJE!!
Woensdagavond zwemmen met John in het eigen zwembad, maar Peter vond het een paar graden te koud en zijn arm schiet dan in de kramp, dus wat korter gezwommen.
Donderdag een "vrije dag" voor Peter en stonden geen therapien gepland, maar savonds hebben we met zijn tweetjes gezwommen, gewoon lekker ontspannend en verkoelend en dat was heerlijk.
Vrijdag was dan het echte aspergesfeest met partners en dat was super gezellig. Het was de hele avond erg warm, maar ook nu bracht het zwembad verkoeling en voerden enkelen nog laat in de nacht een synchroonzwemshow op.
Zaterdagmorgen kwam Wil zwemmen met Peter en het was nogal druk hier, de tap moest weer naar de volgende plaats en ook de barbeque, gelukkig dat Lonneke er was om te helpen anders had ik het niet allemaal klaar gekragen. Het zwemmen ging erg goed, of het nu aan de biertjes lag van de vorige avond of toch de schoenen. We hebben er een hele poos over gepraat en Wil gaat volgende week met Peter naar de schoenmaker. Peter heeft nu last van zijn scheenbeen, daar knelt iets, of belemmert iets, maar waarschijnlijk is dat de opzet van deze schoenen, want nu kan zijn knie niet naar achteren schieten en wordt er minder door belast.
s Avonds kwamen Ria en Wiel nog op visite en werden het nog een paar gezellige uurtjes buiten op het terras. Het was veel te warm om naar bed te gaan en eindelijk kwam er regen en een beetje verkoeling..
Maar vanmorgen was het al weer warm en wilde Peter met mij zwemmen, ja lekker zomaar in het zwembad, beetje oefenen en beetje dobberen, en ik zei hem dat hij de schoenen goed moest strikken en vast aandoen, dat wilde hij steeds niet want dat zat niet lekker, en warempel na het zwemmen, de schoenen goed aan.... Ja nu loopt het een stuk beter... mooi netjes recht en schijnt er ook niets te knellen, Ja Hein dan kan hij vanavond toch de polonaise lopen als ORANJE wint....
GELUK...
NAAR HET GROTE ZITTEN UIT TE KIJKEN
Veel liefs Marlies
11 Juli 2010 - 13:29
Marie-louise:
Kom op met zn allen doorgaan, zou oranje dat ook zo goed kunnen.
Glimlach en je bent jezelf meester
groetjes marie-louise -
11 Juli 2010 - 14:10
Christel:
Oh moeder wat is het heet.... ken je deze tv-serie nog? Dat speelde toentertijd in India. Maar ook in ons warme kikkerlandje is het heet. Toch knap dat alles dan toch gewoon doorgaat. De therapie, het zwemmen, de knellende schoenen. Die dus niet meer zo knellen. In elk geval iets beter. Maar al 100% oké? Rustig afwachten en op tijd weer aan de bel trekken. De auto rijdt weer op 4 wielen. Gelukkig is alles goed afgelopen en opgelost. Dat ouwe bakkie kan nog jáááááren mee, nietwaar?
We wachten met z'n allen op wat verkoeling, maar wel het liefst ZONDER noodweer. Och, en ook een lekkere barbecue is nooit weg toch? Lekker, lekker. Niet klagen; gewoon een beetje aanpassen. Niet te druk maken. Voor we het weten, zitten we weer te bibberen. Geniet van de zomer. Hij is zoóó voorbij. -
11 Juli 2010 - 14:16
Jan & Nelly:
Hallooo Marlies & Peter en fam.
wat een weken, wat een GELUK... zeg dat wel... Gelukkig dat jullie zo'n goede engelbewaarder hebben en alles nog na kunnen vertellen.Peter fijn dat de schoenen nu alsnog goed lopen,zelf voel je dat het beste. Erg vervelend en.... Mijn zwager heeft heel veel gehad aan een bepaald soort van tapen, als je meer informatie wilt bel je maar. (dit had hij jaren eerder moeten weten)Marlies wat een actieve weken voor jullie en dan ook nog al die asperge erbij.Fijn dat het seizoen er op zit en dat jullie het mooi hebben kunnen afsluiten.... heerlijk is een zwembad dan. Doei..... wij wensen jullie een schitterende W.K. FINALE vanavond... NEDERLAND-SPANJE. Hopelijk wordt een groot feest.
Groetjes en liefs van ons allen. XXXXXXx. -
12 Juli 2010 - 14:22
Hein Oet Wiëert:
Jammer dat Oranje niet gewonnen heeft want van die polonaise had ik graag foto`s gezien maar dan loop maar een polonaise om het leven te vieren. Dat is nog steeds de moeite waard en zeer zeker na het verhaal van het wiel. Wat een geluk bij een ongeluk maar zonder geluk vaart niemand wel. Oud, jong, gezond, ziek, verliefd of niet. Euveral ligt gelök verborge en inderdaad Marlies wij zijn vaak ziende blind en genieten te weinig. Jammer dat de finale is verloren maar ik heb spannende weken meegemaakt en tweede is ook niet mis. Het kan niet altijd kermis zijn maar nu wel in Leveroy, mijn geboortedorp. Maak er een mooie week van. Succes -
12 Juli 2010 - 21:39
Thea-Jan :
Hallo allemaal wij gaan DOOOOOR met ze alle ook is oranje voorbij maar wij niet tot de volgende week weer groetjes thea.